Uitgelichte Thema's

Bekijk alle cadeaubonnen ≫

Kunt u geen keuze maken?

Kies er dan voor om een waardebon te geven!

Geef een waardebon cadeau ≫

Meest gestelde vragen over de cadeaubon

De Enjoy.nl cadeaubon is een digitale cadeaubon. U kunt op 2 manieren een cadeaubon bestellen. U kunt een waarde bestellen en dan kan de ontvanger zelf een arrangement uitkiezen en bij de reservering de waarde van de cadeaubon inzetten. U kunt ook een arrangement cadeau geven en dan kan de ontvanger dat arrangement zelf gaan inzetten op een gewenste datum. De cadeaubon wordt per e-mail verstuurd en kan naar de besteller worden gestuurd om zelf nog door sturen te of te printen, net wat u wenst. U kunt de cadeaubon ook direct versturen naar de ontvanger op een door u aangegeven datum.

De cadeaubon bevat een unieke code die de ontvanger kan inzetten op de producten op Enjoy.nl. De cadeaubon is dan ook alleen in te wisselen bij Enjoy.nl. De uitgiftedatum van de cadeaubon is de datum dat u de cadeaubon verstuurd aan de gever. Daarna is de cadeaubon 2 jaar geldig. De vervaldatum is te vinden op de cadeaubon.

U kunt de cadeaubon kopen bij Enjoy.nl op de cadeaubonnen pagina. Zakelijke bestellingen kunnen hier uiteraard ook worden gedaan.

U heeft op Enjoy.nl een passend arrangement gevonden die u wilt gaan reserveren. Als u de aanvraag online indient dan kunt u op het reserveringsformulier aanvinken dat u een cadeaubon heeft. Vervolgens voert u de code in die vermeld staat op uw cadeaubon. De waarde van uw cadeaubon wordt verrekend met uw betaling van uw reservering.

Nee, de waarde van de cadeaubon dient u in zijn geheel op 1 reservering in te zetten.

Ja, u kunt bij uw reservering meerdere bonnummers ingeven.

Nee, de cadeaubon is alleen in te wisselen op Enjoy.nl

Nee, Enjoy.nl neemt geen cadeaubonnen retour.

Ja, indien de waarde van de cadeaubon niet voldoende is om de gehele reservering te voldoen dient u het restbedrag volgens de voorwaarden van de leverancier te voldoen.

U kunt de gever van uw cadeaubon vragen om de cadeaubon nogmaals te printen of per mail naar u door te sturen. Wij hebben van u geen persoonsgegevens dus kunnen deze niet vinden op uw persoonsgegevens. Enjoy.nl is niet verantwoordelijk voor verlies of diefstal van cadeaubonnen.

Controleer dan de volgende zaken:

  • Heeft u het bonnummer dat op de cadeaubon staat juist overgenomen? Denk hierbij aan hoofdletters, cijfers en andere tekens.
  • Ligt de vervaldatum in de toekomst?

Indien het antwoord op deze 2 vragen 'ja' is, neem dan contact op met onze Klantenservice via mail op reserveringen@enjoy.nl of bel 088-5405805.

Na een annulering wordt het bonnummer automatisch binnen 24 uur weer open gezet en kunt u de cadeaubon weer voor een nieuwe reservering inzetten.