Onze partner

Onze partner

Zevenaar
VANAF
€ 100,- p.p.

Op uw mooist eruit zien

Wilt u erop uw mooist uitzien, kom dan naar deze hairstylist & make-up artist in Zevenaar. U kunt er op uw mooist willen uitzien voor een bruiloft, fotoshoot, een belangrijke afspraak, feest of om uzelf lekker in de watten te laten leggen. U kunt tijdens een make-up workshop of training zelf ervaren hoe het is om een make-up look te creëren.

De hairstylist & make-up artist geeft u ook advies over welke kleuren make-up het mooist bij u staat. Voor een ander kapsel, bent u bij deze hairstylist & make-up artist aan het juiste adres. 

Elke look creëren die u wenst

De hairstylist & make-up artist heeft voor beauty fotoshoots met verschillende fotografen en modellen samengewerkt. Zij weet als geen ander de perfecte look te creëren. 

Heeft u op de planning een belangrijke fotoshoot staan of wilt u nieuwe foto's voor uw portfolio of werk? De hairstylist & make-up artist kan u helpen met een look die helemaal bij u past. Bedenk hoe u zichzelf wilt neerzetten. Zakelijk, spontaan, sportief of glamorous. Elke look kan gecreërd worden met de juiste make-up en haarstijl die u wilt. 

Geen idee welke look het beste bij u past. Zij geeft u graag advies en laat u zien wat uw sterke punten zijn en hoe u uzelf het beste kan presenteren.

Creëer een fantastische make-up look

Privé make-up workshop: 1 op 1 een intense en gerichte workshop. Tijdens de workshop krijgt u tips en leert u de tricks van het aanbrengen van make-up. Uw vragen worden met persoonlijke aandacht behandeld. U krijgt daarnaast op maat gemaakt advies. 

Make-up workshop voor groepen: voor kleine groepen van 2 tot maximaal 10 personen wordt deze workshop gegeven. Ervaar samen met uw vriendinnen een persoonlijke workshop. Onder het genot van een high tea kan gezellig worden bijgepraat. Tijdens de workshop leert u de nieuwste make-up trends en de tips en tricks uit het vak. Deze workshop is niet alleen geschikt voor vriendinnen, maar ook een perfect teamuitje of vrijgezellenfeest. Op locatie kan deze workshop ook worden gegeven.

Workshop bruidsmake-up voor professionals: wilt u uw vaardigheden uitbreiden of uw make-up technieken opfrissen. De hairstylist & make-up artist leert u in deze workshop om naar het totale plaatje te kijken. De workshop is als volgt opgebouwd: van advies tot proefssesie, de juiste kleuren en producten kiezen. De workshop wordt afgesloten met het aanbrengen van make-up look die het beste bij uw klant past.

 

Maak van uw haar een prachtig kapsel

Workshop hairstyling: er zijn talloze mogelijkheden met uw haar, van een chignon tot touperen. De hairstylist & make-up artist leert u in 3 à 4 uur wat u allemaal met uw haar kunt doen. U kunt alleen deelnemen aan de workshop, maar ook gezellig met maximaal 6 vriendinnen fantastische kapsels creëren. Wilt u de workshop houden op een eigen locatie, dat is geen enkel probleem. 

Workshops bruidskapsels voor professionals: wilt u uw kennis uitbreiden? Dat kan deze hairstylist & make-up artist biedt diverse cursus mogelijkheden aan. U kunt specifiek 1 of meerdere onderdelen nog eens extra trainen. De workshop kunt u privé volgen of met met maximaal 6 personen. 

Make-Up workshop met High Tea - Super vriendinnenuitje in Gelderland
€ 100,-

Make-Up workshop met High Tea - Super vriendinnenuitje in Gelderland

Een vriendinnenuitje is altijd een gezellige belevenis. Alleen het verzinnen van een geschikt uitje kan nog wel eens lastig zijn. Altijd al eens de perfecte make-up look willen creëren? Dan is dit vriendinnenuitje zeker een aanrader! Creëer de perfecte make-up look en praat onder het genot van een heerlijke high tea gezellig bij.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. De leukste cadeaus van Enjoy.nl informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van De leukste cadeaus van Enjoy.nl en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

De leukste cadeaus van Enjoy.nl maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

Gratis advies?

We helpen u graag. Onze informatie en reserveringsdienst is bereikbaar op:
ma-do: 09.00 - 22.00
vr: 09.00 - 17.30
za-zo: 10.00 - 14.00

Tel: 088-5405805

Waarom bij ons boeken?

22+ Arrangementen

Uitgebreid aanbod van diverse accommodaties. Altijd één die voldoet aan uw wensen.

Lage kosten

Wij hebben de scherpste prijzen met maximaal comfort.

Uitstekende ondersteuning

Onze informatie en reserveringsdienst medewerkers helpen u graag.